Vikten av en bra hemsida

Den som väljer att starta eget gör rätt i att skaffa en hemsida till företaget. Sanningen är den att vi har blivit så pass digitaliserade att man i princip inte finns om man inte har en hemsida. Kunder vill att informationen ska vara lättillgänglig, och det innebär att man bara ska behöva söka på Google för att hitta det man är ute efter. Men det räcker inte heller med att bara ha en hemsida – sidan måste vara tilltalande och enkel att navigera och hitta information på. Dessutom måste den vara enkel att hitta till.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering kallas det som hjälper Google att hitta din webbplats och visa den i sökresultaten. Fundera själv – hur långt ner i sökresultaten går du när du letar efter något? Förmodligen går du inte ens till sida två i Google, och därför gäller det att man har en bra placering för att synas. En bra webbyrå eller kommunikationsbyrå kan hjälpa dig med sökmotoroptimering.

Design

Bildkälla: http://www.trademax.se/utemobler/venedig-komplett-soffgrupp-gra-konstrotting-p43548

Bildkälla: http://www.trademax.se/utemobler/venedig-komplett-soffgrupp-gra-konstrotting-p43548

Via en byrå kan du också få hjälp att designa och bygga din hemsida. Designen spelar större roll än man tror, och för att besökaren ska stanna på sidan så måste den vara snygg och användarvänlig. En rörig hemsida kommer besökaren snabbt att klicka bort. Ett exempel på en snygg hemsida är Trademax som säljer inredning, trädgårdsmöbler, pooler och annat.

Innehåll
Till sist måste din sida förstås vara fylld med bra innehåll. Du kan få hjälp med mycket, men oavsett hur snygg en sida är eller hur bra en text är så handlar det i slutändan om själva budskapet. Du måste sälja en tillräckligt bra tjänst eller vara, annars spelar det ingen roll hur bra hemsidan är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *